Onze missie

Onze missie? Snoepjes met trots tot bij de klant brengen. Daar slagen we in door gebruik te maken van authentieke recepten en moderne technologieën. We gaan daarvoor nooit zomaar te werk. Integendeel: we houden ons strikt aan de volgende vier pijlers.

Wat ons zoet maakt

lekker

Onze snoepjes zijn lekker, maar ook zeer suikerrijk. Als snoepjesfanaat is het dus belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan gebitsverzorging. Daar zijn we liever eerlijk over!

kwaliteit

Al meer dan 10 jaar behalen we met onze snoepjes de hoogste kwaliteitscertificaten. We maken enkel gebruik van kwalitatieve ingrediënten en recepten. Elke dag opnieuw streven we ernaar de beste te zijn in ons vak.

authentiek

Als confiserie moet je meegaan met de tijd. Het gebruiken van moderne machines en het afleveren van smaakvolle producten, daar is geen ontkomen aan. Maar aan de basis raken we nooit: een lekker snoepje wordt gemaakt van goede basisproducten door ambachtslui die met veel liefde en kennis van zaken te werk gaan.

verrassend

Confiserie Thijs wil blijven verrassen. Dat doen we door constant op zoek te gaan naar vernieuwing en verbetering. We blijven proeven en sleutelen aan de beste smaakcombinaties. Enkel zo kunnen we het vertrouwen van onze klanten behouden.

Geschiedenis

In 1931 opende Confiserie Thijs zijn deuren onder leiding van Arthur Thijs. Nu – heel wat jaren later – staat Joris Thijs aan het roer. Al vier generaties lang geeft de familie Thijs haar passie voor ambachtelijk snoepgoed door aan elkaar. Uiteraard ziet de snoepjesfabriek er vandaag anders uit dan in de tijd van overgrootvader Arthur. Technologieën evolueren en daarnaast blijven we experimenteren met nieuwe smaken. Maar ons recept, dat blijft authentiek. En dat proeft u in elk snoepje.

Onze snoepjes

Lolly’s, gommetjes en bonbons van Confiserie Thijs? Dat zijn niet zomaar snoepjes. Onze snoepjesmakers zijn elke dag druk in de weer met het creëren van nieuwe smaken en het optimaliseren van bestaande producten. Enkel zo kunnen we onze klanten het allerbeste bieden. Elk snoepje moet een unieke beleving zijn die je doet verlangen naar meer!